Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Oct 26, 2018

Aasta kõige suurema mängu ehk Red Dead Redemption 2 arvustused on väljas ja räägime kõigest, mida me Rockstari Metsiku Lääne uue eepose kohta teame.

Meil on külas aga Sulev Ladva, kes räägib viimasest FIFAst ja Sten Kohlmann, kes muljetab Spider-Mani esimese lisapaki üle.

Uudistes räägime, et...


Oct 19, 2018

Me räägime täna kahest uuemast ja ühest vanemast mängust. Uuteks on Call of Duty: Black Ops 4, milles on esmakordselt ka Battle Royale mängulaad, teiseks aga võitlusmäng SoulCalibur VI. Vanaks mänguks aga siiani väga hea God of War.

Uudistes räägime sellest, et Red Dead Redemption 2 tegemine pole lihtne...


Oct 12, 2018

Jah, uusi konsoole veel ei ole, aga vägesid tuuakse juba rindele. Microsoft kuulutas välja enda mängustriimiteenuseja Sony tunnistas, et nad teevad PlayStation 5.

Sony'lt ja Microsoftilt on aga uudiseid veel. PlayStation 4 omanikud saavad järgmisel aastal lõpuks ometi enda kasutajanime muuta ja Microsoft on vist...


Oct 5, 2018

Täna on meil külas Toodz, kes räägib mõistagi korvpallist ehk NBA 2K19-st, aga ka Fortnite'ist, mida ta veel ikka mängib.

Uudistes aga räägime sellest, et Google on lõpuks kergitamas saladuskatet enda mängustriimiteenuselt ja järgmisel aastal näeme ilmselt uut Nintendo Switchi. Lisaks veel uus Minecrafti...