Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Nov 30, 2018

"Red Dead Redemption 2" mitmikmäng tuli sel nädalal välja ja proovime aru saada, mida see endast kujutab.

Uudistes räägime sellest, et krüptorahabuum sai selleks korraks läbi ja ka Eestis on müügile tulnud paljud selleks kasutatud graafikakaardid, kas aga neid tasub osta?

Ilmselt kuulutatakse uus Alieni mäng...


Nov 23, 2018

Must Reede on kohal ja sellega seoses ka suured allahindlused. Videomängud, aga eriti just uued mängud, pole mitte kunagi nii kiiresti oma hinda kaotanud.

Uudistes räägime aga Fallout 76-st ja selle arvustustest ja Steam Linki kuulsusetust lõpust. Half-Life sai 20 aastat vanaks, aga Valve uus mäng ilmub juba...


Nov 16, 2018

Esimestest Command & Conquritest tehakse uusversioonid, aga kas need peaksid olema võimalikust truud originaalile või ka midagi oluliselt muutma? Või tegema niimoodi, nagu Spyro Reigneted Trilogy tegi ja millest me ka räägime.

Uudistes räägime aga sellest, et PlayStationi poes saab digitaalseid mänge osta...


Nov 9, 2018

Blizzard kuulutas välja Diablo mobiilimängu ja inimesed eesotsas Reinuga on väga vihased. Selle varjus aga leidsime mängu nimega The Return of Obra Dinn, mis on uskumatult hea.

Uudistes räägime veel sellest, et Ubisoft puhastab enda mänge, tulemas on Warcraft III uusversioon ja PUBG tuleb lõpuks...


Nov 2, 2018

Me oleme nüüd kõik proovinud selle sügise suurmängu Red Dead Redemption 2. Kas see siis on nii hea, nagu räägitakse?

Uudistes aga räägime sellest, mida kõike on olnud kuulda Fallout 76 kohta. Nüüd on ka teada PlayStationClassic minikonsooli kõik mängud, kas see konsool muutus nüüd ahvatlevamaks?

Tulemas...