Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Apr 26, 2019

Täna ilmub Playstation 4 järgmine suur eksklusiivmäng Days Gone ja me oleme seda avatud maailma zombi-ellujäämismängu mänginud. Kas ka sina peaksid seda tegema?

Uudistes räägiime sellest,kas GTA VI võiks olla PS5 ekslusiivmäng? Kas see oleks üldse realistlik? Käes on aprill,seega lekitati uus Call of Duty,...


Apr 19, 2019

Sel nädalal saime esimesed detailid PlayStation 5 kohta: see on väga võimas ja tagasiühilduv PS4-ga. Mida sellest kõigest arvata?

Sel nädalal kuulutati välja ka ilma plaadilugejaga Xbox One, mis võiks olla natukene odavam, aga see-eest kuulutati ka välja Game Pass Ultimate. Lisaks kuulutati välja uus Star...


Apr 12, 2019

Viimasel nädalal on räägitud sellest, kas mängud peaksid olema rohkem ligipääsetavamad. Kas peaksid ja mida see üldse tähendab?

Rein ja Rainer käisid GameDev Daysil ja proovisid mitmeid Eesti mänge, näiteks kaua tehtud Overstepi. On see nüüd parem või lausa hea?

PlayStation lubab sul nüüd kasutajanime...


Apr 5, 2019

Seitse aastat kestnud The Walkigi Deadi mäng sai lõpuks läbi. Oli see kõike seda väärt?

Uudistes räägime sellest, et Borderlands 3 on kuus kuud Epicu poe eksklusiiv ja Call of Duty Battle Royale on aprilli lõpuni tasuta, uus kaart ka sinna.

Valve toob lõpuks välja enda VR-peakomplekti ja Playstationi mängude...