Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Oct 25, 2019

Meil on külas Sulev Ladva ja Olev Ladva, et rääkida uuest automängust GRID. Martin on mänginud Disco Elysiumi ja Google Stadia lubatud põhifunktsioon ei tulegi kohe novembris välja.

Command & Conqueri uusversiooni näidati ja see pole väga uus. Rainer tahab rääkida uuest retrokonsoolist Pocket, mis tundub...


Oct 18, 2019

Suur Eesti mäng Disco Elysium on väljas ja me oleme seda mänginud!

Meil on külas Jorgen Matsi ja Toodz, kes vastavalt on mänginud NBA 2020 ja Griftlandsi ning Kas Crying Suns on veel parem kui FTL?

Fortnite pandi kinni, aga siis... Vampire Bloodlines 2 lükati edasi ning Blizzardil ja Hong Kongi draama jätkub. Ja...


Oct 11, 2019

Kaks suurt uudist: PlayStation 5 nimi on PlayStation 5 ja Red Dead Redemption 2 tuleb õige pea arvutile ja tahab su kõvaketast endale saada.

Rohkem saime teada Playstation 5 kohta infot, aga PlayStation VR 2 on ilmselt ka tulekul. Modern Warfare on kõige suurem arvutimäng üldse, mis kunagi tehtud ja Blizzardil...


Oct 4, 2019

Meil on täna stuudios uus Valve Index VR-peaseade, Nintendo Switch Lite mängukonsool ja Sulev Ladva, kes räägib kõige uuemast FIFA mängust.

Uudistes räägime sellest, et Disco Elysium hakkab maksma 40 eurot ja Apex Legendsis uus kaart ja tegelane ka. Call of Duty on nüüd mobiilidel olemas ja Eestis mängitav...