Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

May 29, 2020

Eesti mängude kuu jätkub: külas on Office Managment 101 arendaja Riho Peterson.

Uudistes räägime sellest, et PlayStation 5 ilmselt tuuakse peagi rahva ette, aga pole head ilma halavata - Mafia 3 remaster on ikka Mafia 3. Kõiki Quantic Dreami asju saab Steamis proovida, Desparado 3 saab ka proovida ja System Shocki...


May 22, 2020

Eesti mängude kuu jätkub: külas on Marten Palu Overstepi tiimist.

Uudistes räägime Doom Eternalist ja selle keerulisest ja tüütust võitlusest piraatlusegaja sellest, et Respawn tegi uue stuudio ainult Apex Legendsile ja Epicu pood läheb paremaks. Rainer tegi Nier Automata läbi ka... või kas tegi?

Soovituseks...


May 15, 2020

Eesti mängude kuu jätkub ja täna on külas Edvin Aedma (Teleglitch, Shortest Trip to Earth, Circle Empires jne.), kes räägib, mida ja miks ta teeb ning mida ta arvab Eesti mängudetööstuse sisust.

Uudistes räägime uuest Unreal Engine 5 ja kui ilus see on. Tony Hawki seidimängudest tulevad uusversioonid, kõik...


May 8, 2020

Meil on täna külas Eesti suurima mänguarendaja Creative Mobile'i juht Vladimir Funtikov ja see on jutt, mida ei tasu maha magada.

Uudistes räägime sellest, et järgmisele Xboxile kuulutati välja suur hulk mänge ja Call of Duty failisuurus on täiesti käest ära. EA toob sel aastal välja 14 uut mängu. Kas...


May 1, 2020

Eesti mängude kuu avalöök: meil on külas Leene Künnap, kes on Death & Taxesi loovjuht. Kuidas see mäng valmis sai? Kuidas sellel läinud on? Kuidas on Eestis mänge teha? Miks neid tehakse ja miks neid ei rahastata?

Uudistes räägime, sellest, et ius Assassin’s Creed kuulutati välja ja The Last of Us: Part II...