Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Jan 29, 2021

Graafikakaartidega on seis kehv, hinnad on kõrged ja võimalik, et need tõusevad veelgi.

Uudistes räägime, et Biomutant on elus ja tuleb meile külla mais. Cyberpunk 2077 kõige aegade parim digiriliis ja indiestuudiod lähevad Tencentile. Microsoft tegi hinnanalja ja Game Passis on juba 18 miljonit inimest....


Jan 22, 2021

Täna külas Toodz ja Level1 Sten, kes mõlemad on uut NBA'd mänginud, ning Rainer ja Sten saavad jagada Hitman 3 kogemusi!

Aga kumb ikkagi on rohkem katki? Selgub, et mingil määral mõlemad, kuid erineval moel. Lisaks räägime miks Euroopa Liit Valve'ile trahvi teeb, mida arvab Toodz Predatorist Fortnites ja kas...


Jan 15, 2021

Martin tegi läbi Wasteland 3 ja sai aru, et see ikka on päris hea mäng.

Uudised: Cyberpunk 2077 uudised on edasilükkamised, LucasArts ja Lucasfilm Games on tagasi ning Bethesda teeb Indiana Jonesi ja Ubisoft teeb avatud maailma Star Warsi.

Rainer on mänginud Yakuza Like A Dragonit, Rein tegi läbi Diablo 2 läbi ja...


Jan 8, 2021

Milliseid mänge me aastast 2021 ootame? Kas see tuleb parem aasta kui see? Rainer tegi Cyberpunk 2077 läbi ka.

Uudistes räägime mitmest asjast, mis pannakse kinni või lõpetatakse ära, sealhulgas nii Flashist, PlayStation 4-st, WiiU-st ja mitmest asast veel.

Martinil on Wasteland 3 peaaegu läbi, Rainer räägib...


Jan 1, 2021

See on meie suur traditsiooniline aasta kokkuvõte: mis tegelikult sellel aastal juhtus, mida me mängisime, mis oli oluline ja millised olid meie lemmikmängud?

Kas uued konsoolid muutsid kõike? Konsoolide ja graafikakaartide defitsiit hullem kui nõuka-ajal. Lisaks tagasivaade eelmisele põlvkonnale - mis oli head ja...