Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

May 28, 2021

Eesti mängude kuu raames on külas on Ott Madis Ozolit, kes on Death & Taxes ja HOMM VII üks arendajaid ning kes paljastab, mis on uus mäng, mille kallal Placeholder Gameworks töötab.

Uudistes räägime sellest, et Nintendo Switch Pro tuleb suure tõenäosusega ja Valve teeb oma Switchi? Uncharted 4 tuleb...


May 21, 2021

Meil on käsil Eesti mängude kuu ja külas on Kaspar Tamsalu (Disco Elysium).

Uudistes räägime sellest, et Nintendo teeb vanasid trikke  ja GTA V tuleb uutele konsoolidele sügisel. Timesplitters tuleb lõpuks tagasi ja palju veel. Mängime edasi Resident Evil Village’t ja Martin sai Oddworld: Soulstormi...


May 14, 2021

Eesti mängude kuu jätkub ja täna on külas Jaanus Jaggo, kes räägib enda mängust Blastronaut, teekonnast varasemate mängudega ja Tartus õpetatavast mänguharidusest. 

Kõik huvilised saavad Blastronauti proovida siit: https://perfoon.itch.io/blastronaut , või lisada Wishlisti ja alla laadida demo siit:


May 7, 2021

Täna on meil Eesti mängude kuu raames teemaks Hiis ja seda aitab lahti seletada Bottled Fantasy Games programmeerija ja tegevjuht Remo Torn.

Uudistes räägime sellest, et Nintendol läheb ka hästi ja Sony lööb käed Discordiga ning mitu uudist tuli Epicu ja Apple'i suurest kohtulahingust. Rainer on mänginud...