Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Jun 18, 2021

Suur mängumess E3 2021 tuli see aasta teistmoodi, aga välja kuulutati ikkagi suurel hulgal uusi mänge. Mis olid kõige olulisemad?

Peale selle räägime veel paarist uudisest, näiteks et Facebook hakkab Oculus Questil reklaame näitama, Cyberpunk 2077 tuleb tagasi PlayStationi peale ja GTA Online läheb nendel...


Jun 10, 2021

Mängumess E3, või midagi selle sarnast on algamas ja Rainer ja Rein spekuleerivad mida võiksime näha ja vaatame üle mis juba välja kuulutatud või lekkinud on. Iga tahes kindla peale teame, et oktoobris näeme uut Battlefieldi, ning et Microsoft annab võimaluse pilve abil uusi mänge enne ostmist proovida. Aga...


Jun 4, 2021

Mida arvata Far Cry 6-st? Lõpuks näidati meile seda, milline mäng välja näeb, aga kas on põhjust rõõmustada?

Uudistes räägime sellest, et Sony lükkab mänge edasi ja RTX3080 Ti kuulutati välja, aga sama hästi oleks võinud mitte. Rainer tegi Resident Evil 8 läbi ja ta on mänginud Biomutanti.

Soovituseks...