Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Aug 27, 2021

Martin ja Rainer lahkavad täna Gamescomi uudiseid: mis oli oluline ja mis tegelikult ei olnud?

Lisaks räägime sellest, et uus PlayStation 5 tuli salaja välja ja Aeon Must Die draama jätkub, ja üldse, uus Asterixi mäng tulemas!. Rainer on mänginud Psychonauts 2 ja tegi 12 Minutesi läbi ning Martin ja Rainer...


Aug 20, 2021

Kuigi uudiseid on hõredalt, siis oleme vähemalt mänginud palju! Aga Rainer ja Rein saavad siiski arutada Fortnite ja Epicu üsna inetut käitumist, spekuleerida GTA 3, Vice City ja San Andrease remasterite üle ja saavad pea laivist teada, mis on uus Call of Duty. 

Rein on lõpuks ette võtnud ja Loop Hero, aga...


Aug 13, 2021

Rainer on puhkuselt tagasi ja valmis rääkima kogemustest arkaadimängudega Soomes ning uuest küberpunk-indihitist The Ascent. 

Uudistes räägime Blizzardi jätkuvatest probleemidest, sedapuhku Diablo 4 tiimiga, portsust indimängudest mis jõuavad Switchile, uuest Frostpunkist, Amiga 500 minikonsoolist ja kas South...


Aug 6, 2021

Joosep Uusväli annab nõu, millist massirollikat peaksid sa täna mängida?

Uudistes räägime, et Amazoni New World lükati edasi ning Blizzardi president astus tagasi. Lisaks räägime PlayStation VR 2-st ja hübriidmängudest ja paljust muust.

Soovituseks on Far CRy 5, mida saad praegu tasuta mängida.

Lingilist: