Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Sep 24, 2021

Meil on külas Sulev Ladva, mis tähendab ainult üht: automängud! Pikalt ja põhjalikult! Ette võtame F1 2021 ja Art of Rally ja kindlasti midagi veel.

Uudistes räägime pikast ootamisest seoses The Long Darkiga ja kuulujutust, et Quantic Dream teeb Star Warsi mängu. Lisaks veel laupäeval toimuv MängudeÖÖ ja...


Sep 17, 2021

Tänane saade kulub üllatuslikult peamiselt uudistele. Sony kuulutas välja asju, mida me eelmisel nädalal ette kujutadagi ei osanud. Näiteks Uncharted 4 ja Lost Legacy arvutil! Knights of The Old Republic uusversioon! Ja palju muud. 

Lisaks arutame Epicu ja Apple'i kohtuteemat, Nvidia hiidleket ja miks uus WipeOut...


Sep 10, 2021

Sony kuulutab kohe välja hulga uusi PlayStation 5 mänge, aga mida me üldse näha tahaksime?

Uudistes räägime veel, et Sony ostis uue suure stuudio ja Alan Wake’i uusversioon tuleb. Xboxi puldid saavad paar head uut omadust ja ikooniline Little Big Adventure tuleb ka uuest.

Mänguderga oleme see nädal kitsid ja...


Sep 3, 2021

Diablo II: Resurrected. Rein on mänginud selle avatud beetat ja ta ei suuda enda vaimustust varjata.

Uudistes räägime veel uuest PlayStation 5-st ja mis seal sees ikkagi on, Windows 11 ja sellest, mida uut ja millal see toob ning Eesti mängustuudiost Gamecan, millel tundub väga hästi ja töiselt minevat.

Rainer...