Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Mar 25, 2022

Täna tähistame viimast saadet praeguses stuudios ja külas on Sten Kohlmann. 

Uudistes räägime värskelt välja kuulutatud Witcherist ja sellest mida CDPR'i kolimine Unreali mootorile võib tähendada. Polyphony aga otsustas Gran Turismo 7 ära lõhkuda, räägime mida toob Battlefieldi tulevik, kas ootame Apex...


Mar 18, 2022

Grand Theft Auto V sai kauaoodatud uue generatsiooni uuenduse ja Rainer on seda mänginud. Martin aga võttis ette Gran Turismo 7 ning räägime edasi Eleden Ringist. Rein aga on mänginud uut Eesti mängu Office Managment 1010.

Uudistes räägime Elden Ringi müügiedust, Sonicu filmist ning Microsofti indimängude...


Mar 11, 2022

Kahjuks peame natuke ka see nädal puudutama Ukraina sõda, kuid õnneks on ka häid uudiseid. Näiteks Returnali uus lisa, GTA V üsna ootamatult soodne hind, ning tulev Muumi-teemaline mäng. Kuigi ka Covid pole kuskile kadunud, siis tuleb selleaastane Gamescom päris üritusena, millega seoses Rein räägib oma GDC...


Mar 4, 2022

Rainer ja Rein on mänginud uut hittmängu Elden Ring, aga kui hea see on? Eksperdid annavada vastuse.

Peame rääkima ka Ukraina sõjast ja kuidas see mänge mõjutab, nii laiemalt kui ka kitsamalt. Lisaks veel mõningaid uudiseid, nagu näiteks see, et Steam Deack on väljas.

Mängudest tuleb teemaks veel Shadow...