Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

May 26, 2022

Ongi aeg tõmmata joon all Eesti mängude kuule, ja seda teeme koos lausa kolme külalisega! Mishura gamesist liituvad meiega Anna Semjonova, Vadim Shved ja Aleksei Nehoroshkin, kes räägivad oma uuest mängust Immortal: And The Death That Follows ning puutume korraks ka Aeon Must Die skandaali.

Uudistes saame jätkata...


May 20, 2022

Eesti mängude kuu jätkub ja külas on Mihkel (Circle Empires / Luminous), kes on ainsa Eesti mängutriloogia taga. Selgub, kuidas see kõik sündis, miks see selline on ja mis saab edasi.

Uudistes räägime uuenenud PlayStation Plusist ning Fall Guysi olulistest uuendustest ning Silent Hill 2...


May 13, 2022

Eesti mängude kuu läheb edasi ja täna on külas Rein Zobel, kes räägib enda uuest mängust nimega Bootstrap Island, pikalt ja põhjalikult - kuidas ta selleni jõudis, mis seisus mäng on praegu ja mis saab edasi.

Uudistes räägime sellest, et FIFA pole enam FIFA ja Starfield lükati edasi ning Rainer sai endale...


May 6, 2022

Käes on taaskord Eesti mängude kuu ja selle aitab avad GameDev Estonia tegevjuht ja LvlUp! muuseumi üks asutajatest Andrejs Rusinovskis. Jutuks tuleb mänguharidus Eestis, skeene kitsaskohad ja plaanid ja mis täpsemalt toimub muuseumiga ja miks kõik võiksid võimalikult kiirelt sammud sinna seada.

Uudistes...