Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Mar 29, 2019

Kas Sekiro: Shadows Die Twice on raskem kui Dark Soulsi mängud? Rein on seda mänginud ja annab vastuse.

Battlefield V Battle Royale mängulaad Firestorm on lõpuks väljas, Rein on ka seda mänginud. Kuidas see on erinev nendest kõigist teistest Battle Royale'i mängudest ja kas seda tasuks proovida? Ja kuidas seda...


Mar 22, 2019

Google tõi välja enda väga ambitsioonika mänguplatvormi Stadia, kas see nüüd muudab kõike?

Olulisi uudiseid tuli see nädal lademete viisi. Kes peaks ostma uue Oculus Rift S-i?  Epicu pood sai juurde hulga eksklusiive, sealhulgas Quantic Dreami mängud Heavy Rain ja Detroit: Become Human.

/Väga palju uusi mänge...


Mar 15, 2019

Playstation Now striimiteenus on nüüd Eestis kasutatav, kui hea ja kellele see on mõeldud? Microsoft liigub Xboxist kaugemale ja Google toob välja enda striimiteenuse.

Tänases saates on eriti palju olulisi uudiseid, näiteks et kõik Halo mängud tulevad Steami, aga olulisi Xboxi uudised on veelgi. Google näitab...


Mar 8, 2019

Dirt Rally 2.0 on saanud palju kiitust ja Sulev Ladva räägib meile lähemalt, miks see seda väärt on.

See nädal on olnud täis üllatusi, sest nüüd saab esimest Diablotaas osta ja Warcraft 1 ja 2 tulevad ka peagi digitaalselt müügile.

Nintendo astus taas VR-maailma… Laboga, mitte Virtual Boy Classicuga. Ja...


Mar 1, 2019

PlayStation Plus pakub alates sellest kuust ainult kahte, aga väga head mängu. Nintendo pakub ainult võrgumängu ja Xbox? No Game Pass tuleb vist ka Switchile ja igale poole mujale.

Täna räägime edasi eelmise nädala mängudest Metro Exodus, Crackdown 3 ja Far Cry: New Dawn. Kohe pärast eelmist saadet tõi Nvidia...