Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Jun 26, 2020

Microsoft tapab Mixeri ära, kuidas me nüüd uue Xboxi peal striimima hakkame? 

Uudistes räägime sellest et, uus Crash Bandicoot 4 tuleb juba sellel aastal.  Oculus Go eluiga jäi lühikeseks ja edasipidi keskendutakse Questile. Project Cars 3 tuleb juba augustis, Apex Lagends saab ristmängunduse ja Bloodstained:...


Jun 19, 2020

The Last of Us Part II on lõpuks väljas ja meil on külas Digigeeniuse portaali Martin Liivand, kes on selle juba läbi teinud. Aga ka Rainer ja Rein on seda üksjagu mänginud, seega arutamist jagub pikemaks. On see sama hea, parem või hoopis üldse mittevajalik järg?

Uudistes saame ka lõpuks öelda oma arvamuse...


Jun 12, 2020

Meil on külas Kristen Tamm, kes räägib, mis on Futuclass ja kuidas see paneb kõik koolitunnid VR-i ja mis toimub Eesti VR-arkaadide maailmas?

Uudistes räägime sellest, et kohe-kohe saame teada väga palju Playstation 5 kohta ja selle mängude kohta. EA teeb lõpuks asju õigesti ja toob enda mänge Steami.

Rein...


Jun 4, 2020

Maailmas on palju toimumas ning otseloomulikult mõjutab see ka mänge ja mängufirmasid. 

Nii näiteks on edasi lükatud plaanitud näiteks plaanitud Sony, CDPR'i pressiüritused ning mitmete mängude, näiteks Call of Duty uued hooajad. Aga kõige kõrval ongi mängud veidi teisejärgulisemad ja me jõuame oodata...