Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Feb 24, 2023

Meil on käes värskelt välja tulnud PlayStation VR2 peakomplekt koos Horizon Call of the Mountain mänguga. Rein räägib, kas see on tõesti kõik nii hea, nagu lubati.

Peale selle räägime mõnest uudisest, nagu Angry Birdsi matustest ja Microsofti-Activisioni diilist, ja veel mõnest mängust. Martin on läbi...


Feb 17, 2023

Rein on mänginud Returnalit arvuti peal, kuhu see nüüd just jõudis.

Uudistes räägime sellest, et Sony PlayStation VR2 tuleb nüüd kohe välja ja Game Passi mängud müüvad vähem, ütleb Microsoft ise. Räägime kahest draamast, Atomic Hearti ja The Witcheri omast ja paarist asjast veel. 

Mänge on seekord...


Feb 10, 2023

Nintendo näitas lõpuks mis neil on plaanis sellel poolaastal ning kui kõrvale jätta, et päris paljud näidatud mängud olid uusversioonid, siis tegelikult ei saa ilmselt mängude kvaliteedi üle kurta. Vähemasti Metroid Prime uusversiooni ja Game Boy Switchile jõudmist on küll kaua oodatud. 

Kahjuks ei pääse...


Feb 3, 2023

Dead Space'i uusversioon on väljas, Rainer on seda mänginud ja annab vastuse pealkirjas esitatud küsimusele.

Uudised on peamiselt negatiivsetes toonides, mitmed mängud pannakse kinni, lükatakse edasi või siis Microsoft, Sony ja Nintendo jätavad suvise E3 mängumessi vahele.

Mängud aga on positiivsed. Peale Dead...