Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Feb 23, 2024

Xbox avas ukse, kus esialgu mahuvad Playstationi ja Switchi peale neli mängu, aga pole kahtlust, et seal ukse taga on ootamas veel palju teisi.

Uudistes räägime Elden Ringi lõpuks välja kuulutatud lisapakist ja asjadest, mis pole veel välja kuulutatud, aga mis väga kaugel ilmselt ei ole: PlayStation 5 Pro ja...


Feb 16, 2024

"Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft" on pakk kolme esimese sarja mänguga, mis on nüüd väljas. Kuidas on need mängud aastal 2024 üldse mängitavad?

Microsoft avaldab enda uue Xboxi strateegia täpselt pärast saadet, aga nii kaua jääb meil üle spkeuleerida, et mida ikkagi tähendab see, et iga...


Feb 9, 2024

Kas tõesti juhtub nii, et kõik või peaaegu kõik Microsofti ja Xboxi mängud tulevad ka teistele platvormidele, sealhulgas PlayStationile?

Uudiseid on veel, Disney ostis jupi Epicut ja koos plaanitakse teha suuri asju, Elden Ringi tahetakse tuua mobiilidele ja Dreams... selle arendamisele tõmmati joon alla, arvutile...


Feb 2, 2024

Sony kuulutas nüüd Playstationile ja ka arvutile välja hulga mänge. Kas sellest piisab?

Uudised... hoolimata kõigest, Microsofti mänguüksusel läheb väga hästi, see on viide eelmise korra koondamisuudisele. Ja Blizzard sai uue juhi. Uus Deus Ex jäi ära ka ja veel hulk uudiseid.

Martin on mänginud...