Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Nov 24, 2023

Täna taas külas Sulev Ladva, kes toob tervesse saatesse spordimaiku. Räägime EA WRC'st, kus sees terve Rally Estonia, EA FC'st mida enne FIFA'na tunti, ning Super Mario RPG'st ja Wonderist. 

Uudised on veidrad, sest peame rääkima suurest uuendusest originaal-Half-Lifele, kui ka sellest, et miks saab vaid mõni...


Nov 17, 2023

Call of Duty: Modern Warfare 3-ga on väga mitu probleemi ja kõige hullem on ilmselt see, et mäng ise ei ole eriti hea.

Uudistes räägime Nintendo indiemängudest ja uue Steam Decki ülevaadetest. Lisaks veel uuest Forza mängust, mis pole üldse see, mis te arvate.

Kõik me oleme nüüd mänginud Alan Wake 2, Rainer...


Nov 10, 2023

Uus Grand Theft Auto mäng tuleb varsti. Õigemini selle esimene treiler. Me ei ole seda veel näinud, aga sellest hoolimata saame selle üle pikalt ja põhjalikult arutada.

Lisaks räägime uuest Mass Effecti mängust ja sellest, kuidas on mittehästi läinud Epicu mängupeol.

Mängudest tuleb edasi juttu Alana Wake...


Nov 3, 2023

Meil on külas Sulev Ladva, et rääkida sellest, kui hea siis on Forza Motorsport. Rainer on proovinud ka värsket Alan Wake 2, kas see on tõesti nii hea kui räägitakse? Ja Reinul on käes, õigemini peas, uus Meta Quest 3.

Uudistes peatume Bungie'l, kuhu seekord on koondamiskirves sisse löönud, aga on ka...