Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Jan 27, 2023

Tänases saates räägib Rein, kuidas tal õnnestus enda mänguga Bootsrap Island ajalugu teha ning räägime pikemalt Microsofti tegemisest.

Uudistes räägime pikemalt Microsofti uutest mängudest, nende vähesusest, aga ka sellest, et Game Passil läheb jätkuvalt hästi. Avengers läheb kinni ja müügist ka maha ja...


Jan 20, 2023

Rein on vaadanud The Last of Usi seriaali esimest osa ja räägib, kas me kõik peaks seda vaatama.

Uudised: Microsoft koondab palju töötajaid, Unity koondab ja Amazon koondab kõige rohkem ning Returnal jõuab juba veebruaris arvutile. Hoolimata Ubisofti jamadest on Beyond Good & Evil 2 endiselt töös.

Mängud: Rein...


Jan 13, 2023

Simple Magic on uus Eesti mängustuudio, kelle esimene mäng Icecool ilmus Robloxis. Miks seal? Mis see üldse on? Ja mis saab edasi? Aapo Reitsak ja Steven Teras selgitavad asja.

Uudistes räägime sellest, et Ubisoftil läheb ikka väga halvasti, aga vähemalt Google Stadia piinad lõppevad kohe. Ja paar...


Jan 6, 2023

Millised on 2023. aasta kõige paremad mängud ja kas need on üldse olemas? Tundub, et mõned siiski leidsime ja igaüks meist avaldab enda ootuste edetabeli.

Uudiste poolelt valitseb praegu vaikus, seega oleme pilgud ja keeled suunanud kaugemale terve alanud aasta peale.

Mängudest räägib Martin Tunicust, mille ta...