Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Sep 29, 2023

Täna on meil külas MängudeÖÖ peakorraldaja Andri Allas, kes räägib, mida 25. üritusel näha ja katsuda saab. Lisaks tuleb juttu värskelt välja tulnud Counter-Strike 2-st ja väga heast taktikamängust Shadow Gambit: The Cursed Crew.

Natukene on uudiseid ka, Meta Quest 3 tuleb välja 10. oktoobril ja The Talos...


Sep 22, 2023

Tundub, et Microsoft lekib nagu sõel, seega uudistes saame pikalt rääkida sellest, mis Microsoftil plaanis oli ja miks need asjad nii võivad ja võivad ka mitte välja tulla. Arutame veidi seda mida Sony eelmisel nädalal näitas ja räägime mitme mängufirma rasketest aegdest. 

Rainer on ära proovinud uue Mortal...


Sep 15, 2023

Oleme sunnitud alustama frustreerivate uudistega, sest Unity on teinud mängutegijate elu nii keeruliseks, et võib juhtuda, et mõned mängud kaovad sootuks digilettidelt! Aga tasakaaluks andis Apple teada, et uuel IPhonel saab mängida "päris mänge" ning Nintendo üllatas portsu nii vanade mängude uusversioonide,...


Sep 8, 2023

Tänases eklektilises saates räägime mitmest asjast, aga kindlasti Starfieldist, mis äsja välja tuli, aga ka The Making of Karatekast ja Switch 2-st.

Martin on lisaks läbi teinud Twin Mirrori ja The Expanse'i uued episoodid. Uudistes räägime aga kahe olulise stuudio kinnipanekust ja Counter-Strike 2...


Sep 1, 2023

Olgugi, et hapukurighooaeg on läbi, on uudiseid veel vähe. Aga see ei takista Rainerit ja Reinu rääkimast erinevatest tellimisteenustest, digipoodidest, World of Warcraft Classicu uuest mägulaadist, virtuaalpinballist ja kümnest muust asjast, mis tegelikult polnud üldse plaanis. 

 

Lingilist: