Preview Mode Links will not work in preview mode

Tahad teada, mida uut ja põnevat toimub mängumaailmas? Oled väsinud lugemast PC- ja konsoolimängude ingliskeelseid ülevaateid ja tahad kuulda värskeid eestikeelseid hinnanguid? Siis on "Puhata ja mängida" just Sulle!

Mar 31, 2023

Rainer ja Rein on mõlemad mänginud Resident Evil 4 uusversiooni, mis siiamaani on pigem jätnud väga hea mulje, kui vaid välja jätta üks detail... 

Alustuseks räägib Rainer, kust on võimalik alla tõmmata esimesed kümme aastat Puhata ja mängida saadet ning kuidas ta selle vormistamiseni jõudis.

Uudistes on...


Mar 24, 2023

Martin tuli spetsiaalselt ainult saate algusosaks selgitama kus ja miks ta eksis paar nädalat tagasi Counter Strike 2 uudistest rääkides, aga samas suutis see kõiki üllatada. Ka Epicut ja Unreali ootavad suured muutused ning loodame, et Nightdive müük Atarile on pigem positiivne.

PlayStation Eesti toimetas...


Mar 17, 2023

Lõpuks ometi, PlayStation 5 on Eestis normaalse hinnaga, nii et esimene number hinnas hakkab neljaga. Ja ilmselt nii jääbki.

Uudiseid on veel, sest Epic sai Fortnite'i ja selle tumedate mustrite eest karmi trahvi, Disco Elysiumi saaga hakkab lahenema ja STALKER 2-ga seoses oli veider häkkimisjuhtum.

Mängudest...


Mar 10, 2023

Kas Counter-Strike 2 on tulemas? Ei ole, aga olulisi uuendusi on tulemas küll.

Uudiseid on veel: Starfield on edasi lükatud nüüd septembrisse, aga juunis tuleb suur Xboxi shoe, kus seda näidatakse. Microsoft vs Sony võtab jaburaid pöördeid ja Cities: Skylines saab järje ning muudki.

Martin läks tagasi...


Mar 3, 2023

Microsofti Game Pass mänguteenus jõudis Eestisse, aga mis see nüüd päriselt meie jaoks tähendab? Rainer selgitab.

Uudistesosas räägime lähemalt Sony näidatud mängudest, The Wolf Among Us 2 lükkus järgmisse aastasse ja Elden Ring saab lisapaki, nüüd täiesti ametlikult. Ja Sons of the Forest on juba...